www.servicemester.hu
www.servicemester.hu www.servicemester.hu www.servicemester.hu www.servicemester.hu www.servicemester.hu

Copyright

Azzal, hogy belép a www.servicemester.hu szájtrendszer a valamelyik oldalára elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem.

A servicemester.hu, webszájtokon ("lap") található tartalom a ServiceMester Kárszakértő és Szolgáltató Bt. szellemi tulajdona.

ServiceMester Kárszakértő és Szolgáltató Bt. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A  ServiceMester Kárszakértő és Szolgáltató Bt. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (kreatív ötlet, szöveg, tartalom, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) másolása, feldolgozása és értékesítése.

A servicemester.hu oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a  ServiceMester Kárszakértő és Szolgáltató Bt. előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A ServiceMester Kárszakértő és Szolgáltató Bt. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A servicemester.hu domainnév szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül.

A ServiceMester Kárszakértő és Szolgáltató Bt. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.