www.servicemester.hu
www.servicemester.hu www.servicemester.hu www.servicemester.hu www.servicemester.hu www.servicemester.hu

Kárfelmérés

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a tűz- és vízkáresemények utáni helyreállításban, kárrendezésben.

Egy kárkép értékelése rendkívül összetett feladat, károk keletkeznek az ingatlanban és az ingóvagyonban egyaránt.

Az ingatlankárok elhárítására során célszerű e speciális területen járatos, szakmailag hozzáértő kivitelezőt választani, aki segíti a gyors és hatékony helyreállítást.

KiĂŠgett konyha_s          KiĂŠgett konyha 2_s

Továbbá nemcsak a teljes felújítás problémájával találkozhatunk, esetenként akár speciális tisztítási, fertőtlenítési munkálatokra is szükség lehet.

Borospince tisztĂ­tĂĄs előtt_s          Borospince tisztĂ­tĂĄs utĂĄn_s  

Épületkárok felmérésében, szakvéleményezésében igazságügyi építésszakértőt, építész műszaki ellenőrt bocsátunk az Ön rendelkezésére, akik a legjobb szakmai tudása alapján elemzi a kárképet, állítja össze szakvéleményét és kínál megoldást a kárelhárításra.

Az ingóvagyon károk bizonyos szempontból még összetettebbek, gondoljunk csak bele mennyire különböző vagyoncsoportokat tartalmazhat.

Lehetnek általános háztartási ingóságok /vagyontárgyak, melyek egy háztartásban általánosságban előfordulnak és azok a tulajdonosa használatára, fogyasztására szolgál/, kiemelt értékű ingóságok /képzőművészeti, iparművészeti tárgyak/, ékszerek, drágakövek, stb.

Néhány fényképpel szemléltetve:

Koros beĂŠpĂ­tett konyha tisztĂ­tĂĄs előtt_s BeĂŠpĂ­tett konyhabĂştor megtisztĂ­tva_s Szőnyeg tisztĂ­tva 4.1_s SzőnyegtisztĂ­tĂĄs utĂĄn 4_s    KĂĄrpittisztĂ­tĂĄs előtt_s KĂĄrpittisztĂ­tĂĄs utĂĄn_s Kormos kĂśnyv 2_s TisztĂ­tott kĂśnyv 2_s                                      

Ezen területeken értékbecsüsök, restaurátor szakértők végzik el a kárfelméréseket, kárszámítást, készítik el a szakértői véleményt és végzik el az értékmentést.

Cégünk ezen összetett feladatokat hivatott összefogni, ezzel tehermentesítve a megrendelőinket, károsultakat és a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban elvégezni a kárelhárítást.

A jelentős anyagi veszteséget okozó káreseményekben kérje független kárszakértőnk segítségét!